Høstmarked

Kære alle medlemmer.

Den 31. august afholdes Kirkeskovens Høstmarked for første gang.

Hele eventet er kommet i stand som kulmination på LUP’en og Borgerne Bestemmer.

Som i måske husker blev Sven Korsgaards undervisningsrute en realitet og nu samles trådende til Jens Schou’s ide om et fælles event på tværs af skoledistriktet.

Det bliver en dag i 2 dele.

  1. del er markedsdelen. (ca. kl. 11-17)

Her vil være musik telt med lokale musikere, nørkletelt med alle områdets nørkle entusiaster, kaffe og kage og hygge, boder med kunsthåndværkere, trædrejere, malere, urtekyndige og meget mere.

Der vil være guidet tur på Svens undervisningsrute.

Bøgelunde forsamlingshus laver madbod.

Børnene kan gå på opdagelse i gymnastikkens verden via ØB, prøve at være artist i Cirkus Kæphøj, Carl Quist Møller kommer og fortæller og så er der hoppeborg m.m.

Entre er gratis.

  1. del er fællesspisning i hallen med efterfølgende koncert med Public Service. (ca.18.30-24.00)

Vi skal spise, hygge og danse.

Entreprisen for mad og koncert bliver ca. 350,- pr. pers.

For at alt dette kan blive en oplevelsesrig dag, hvor vi både kan lære hinanden bedre at kende på tværs af Kirkeskovskolens distrikt og få lov at vise hvad man går og sysler med, har vi brug for DIG!

Vi håber, at du har lyst til at komme og vise lidt af, hvad du skaber og producerer, og du vil også have mulighed for at sælge dine produkter.

Er i et fælleskab der mødes om en fælles passion, hobby, motionsform eller lign er i meget velkomne. Måske er der nye medlemmer lige om hjørnet?

Hvis du tænker at du ikke kan fylde en bod selv, så kontakt os. Så finder vi et match.

Læs de vedhæftede indbydelser med detaljer og stil endelig spørgsmål.

Vi får også brug for en masse frivillige hænder til praktiske opgaver op til og i løbet af dagen. Så hvis du kan lide at tage fat og vil bruge et par timer (eller mere) med at skabe rammerne for det hele, vil DU blive en vigtig brik. Der vil komme mere info om hvor der mangler hænder i de forskellige arbejdshold (opsætning, parkering, nedtagning, skraldetur, servicerunder m.m.)

Hvis i nu skulle kende til nogen der ikke er på medlemslisten, så giv enten dem eller os et praj. Vi skal have så mange med som muligt.

Jeg håber at høre fra jer.

 Joan

Med venlig hilsen

Rude Beboerforening

Standardbrev foreninger (1)

Standardbreve boder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *